Δίδυμοι σε όλα: Οι Μπέντερ αποσύρονται μαζί, μόλις στα 32 τους! (vid)

Δίδυμοι σε όλα: Οι Μπέντερ αποσύρονται μαζί, μόλις στα 32 τους! (vid)

Gazzetta team
Δίδυμοι σε όλα: Οι Μπέντερ αποσύρονται μαζί, μόλις στα 32 τους! (vid)

bet365

Οι δίδυμοι Λαρς και Σβεν Μπέντερ ανακοίνωσαν ότι στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγουν τα συμβόλαιά τους με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, θα αποσυρθούν από την αγωνιστική δράση, νικημένοι από τα προβλήματα τραυματισμών.

Δίδυμοι σε όλα. Λαρς και Σβεν Μπέντερ ανακοίνωσαν ότι το καλοκαίρι, όταν και λήγουν τα συμβόλαιά τους με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, θα αποσυρθούν από την αγωνιστική δράση, παρ' ότι θα είναι μόλις 32 ετών.

Αγωνιζόμενοι αμφότεροι ως επί το πλείστον στην μεσαία γραμμή, με τον Λαρς να έχει παίξει και ως δεξί μπακ και τον Σβεν ως κεντρικό αμυντικό, οι δίδυμοι Μπέντερ επικαλέστηκαν τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που τους έχουν ταλαιπωρήσει.

«Όλοι όσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν ότι δίνουμε το 100% κάθε μέρα. Αυτό είναι βασικό ζητούμενο για εμάς. Δυστυχώς, έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο για εμάς να συνεχίσουμε με όλους τους πόνους και τα προβλήματα από τα οποία υποφέρουμε κάθε φορά και περισσότερο» ανέφεραν στην κοινή τους ανακοίνωση.

Λαρς και Σβεν ξεκίνησαν μαζί στα τμήματα υποδομής της Μόναχο 1860, ομάδα με την οποία έγιναν επαγγελματίες. Οι δρόμοι τους χώρισαν το 2009, όταν ο Λαρς μεταγράφηκε στη Λεβερκούζεν και ο Σβεν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το 2017, ο Σβεν μετακόμισε στις Ασπιρίνες και αντάμωσε με τον δίδυμο αδελφό του, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν φορέσει και την φανέλα της Εθνικής Γερμανίας: 19 φορές (με τέσσερα γκολ) ο Λαρς και εφτά (χωρίς γκολ) ο Σβεν.

«Υπάρχουν λίγοι παίκτες στην Bundesliga σαν τον Λαρς και τον Σβεν. Αντιπροσωπεύουν το ποδόσφαιρο κλάσης, τον άκρατο επαγγελματισμό και την απόλυτη αξιοπιστία, συν την αποφασιστικότητα και την αφοσίωση» εξήγησε ο αθλητικός διευθυντής Ρούντι Φέλερ. Οι δίδυμοι Μπέντερ έχουν μαζί πάνω από 400 συμμετοχές με την Λεβερκούζεν.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα