Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη 1-0: Έπιασε τετράδα και κάνει Champions όνειρα (vid)

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη 1-0: Έπιασε τετράδα και κάνει Champions όνειρα (vid)

bet365

Η Βόλφσμπουργκ επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου (1-0 εντός έδρας την Στουτγκάρδη) και θα κάνει γιορτές στην τέταρτη θέση της Bundesliga, εκτοπίζοντας από την πρώτη τετράδα την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Γνώρισε τις τελευταίες ημέρες την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, όπως και η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η ήττα αυτή ήρθε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, όπως και για την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Και, όπως οι Ασπιρίνες, έτσι και η Βόλφσμπουργκ κατέχει πλέον θέση στην πρώτη τετράδα της Bundesliga, χάρη στο εντός έδρας 1-0 επί της Στουτγκάρδης, στο τελευταίο παιχνίδι του γερμανικού πρωταθλήματος πριν από την χειμερινή διακοπή.

Ένα τυχερό γκολ από εκτέλεση φάουλ του Γιόσιπ Μπρέκαλο και δύο κόντρες (49'), χάρισε το «τρίποντο» στους Λύκους, οι οποίοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, με τους οποίους δεν αγωνίστηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος, αφού έμεινε στον πάγκο.

Με τη νίκη αυτή, η Βόλφσμπουργκ ανέβηκε στην τέταρτη θέση και εκτόπισε από αυτή την (πολύ προβληματική εσχάτως) Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ η Στουτγκάρδη έμεινε στην έβδομη θέση, χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει στην έκτη την Ουνιόν Βερολίνου.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα