Μπάγερν: Έξαλλος ο πρόεδρος με την ρατσιστική επίθεση κατά του Ντέιβις (pics)

Μπάγερν: Έξαλλος ο πρόεδρος με την ρατσιστική επίθεση κατά του Ντέιβις (pics)

Gazzetta team
Μπάγερν: Έξαλλος ο πρόεδρος με την ρατσιστική επίθεση κατά του Ντέιβις (pics)

bet365

Γέμισε με άθλια ρατσιστικά σχόλια μια φωτογραφία του Αλφόνσο Ντέιβις με την σύντροφό του από τις καλοκαιρινές διακοπές, με τον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ, να ζητάει την τιμωρία των υπευθύνων.

Ο ρατσισμός των social media, δυστυχώς, παραμένει σε έξαρση, όπως επιβεβαιώνουν και τα άθλια σχόλια που έγιναν σε φωτογραφία που ανάρτησε η Ζορντί Ουιτεμά, σύντροφος του αμυντικού της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις.

«Θα καταντήσεις μια ανύπαντρη μητέρα ενός αηδιαστικού μωρού με ανάμεικτο δέρμα» έγραψε ένας ηλίθιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Οι πρόγονοί σου σε μισούν που πέταξες χίλια χρόνια αγνών, λευκών γονιδίων».

Κάποιος χαρακτηρίζει «ζώο» τον Καναδό, γκανέζικης καταγωγής αριστερό μπακ, ενώ δεν λείπει και ο χαρακτηρισμός «μαϊμού», σε μια άθλια επίθεση που προκάλεσε την έκρηξη του προέδρου της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ.

«Η ρατσιστική εχθρότητα δεν θα επιτραπεί από εμάς με κανέναν τρόπο. Η διάκριση, το μίσος και η βία, με οποιαδήποτε μορφή, δεν έχουν θέση στον κόσμο μας» επισήμανε ο Χάινερ, ο οποίος ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές τις ανάλογες τιμωρίες.

Τραγική ειρωνεία; Την Δευτέρα (14/12) ο Ντέιβις ανέβασε μια φωτογραφία του να φοράει φανέλα με το μήνυμα «Κόκκινη κατά του ρατσισμού», στηρίζοντας την αντί – ρατσιστική εκστρατεία της Μπάγερν...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα