Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 3-3: Επιβίωσε από το 3-1 στο 90' με χατ-τρικ Στιντλ! (vid)

Gazzetta team
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 3-3: Επιβίωσε από το 3-1 στο 90' με χατ-τρικ Στιντλ! (vid)

bet365

Εκεί που όλα έμοιαζαν τελειωμένα για τη Γκλάντμπαχ, ο αρχηγός, Λαρς Στιντλ έφτασε στο χατ-τρικ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και έσωσε τον βαθμό για τα Πουλάρια κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-3).

Η Άιντραχτ Φρανφκούρτης έψαχνε απεγνωμένα νίκη μετά από περίπου δυόμιση μήνες και έδειχνε να τα έχει σχεδόν καταφέρει. Το σύνολο του Άντι Χίτερ αντέδρασε στο προβάδισμα της Γκλάντμπαχ και με τρία γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου, έβαλε γερές βάσεις για να σπάσει το αρνητικό σερί των εννιά αγώνων. Η βραδιά, όμως, άνηκε στον Λαρς Στιντλ. Τον κάπτεν των Πουλαριών και εκ των κορυφαίων της ευρωπαϊκής της έκδοσης φέτος, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στη Bundesliga και γλίτωσε από το πουθενά την ομάδα του Μάρκο Ρόζε από την ήττα.

Ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ στο 14’ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, αλλά οι Αετοί δεν πτοήθηκαν και με πρωταγωνιστή τον τοπ-σκόρερ Αντρέ Σίλβα που σκόραρε δύο φορές σε δύο λεπτά (22-24’) και μοίρασε την ασίστ στον Μπάρκοκ για το 301 στο 32’, γύρισαν για τα καλά το ματς.

Ωστόσο, το μομέντουμ στο τελευταίο δεκάλεπτο πέρασε ξαφνικά στον έλεγχο της Γκλάντμπαχ. Πρώτα ήρθε η αποβολή του Άμπραχαμ στο 81΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 90’, ο Στιντλ κατάφερε να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι δεν θα ήταν αρκετό, ο 32χρονος αρχηγός πήρε το ριμπάουντ στο 90+5’ και διαμόρφωσε το τελικό 3-3, που παρ’ όλα αυτά κόστισε 3η σερί απώλεια για τη Μπορούσια.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα