Άουγκσμπουργκ – Σάλκε 2-2: Απέχει πέντε ματς από το πιο «μαύρο» ρεκόρ όλων των εποχών (vid)

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ – Σάλκε 2-2: Απέχει πέντε ματς από το πιο «μαύρο» ρεκόρ όλων των εποχών (vid)

bet365

Η Σάλκε δέχθηκε την ισοφάριση από την Άουγκσμπουργκ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (2-2), συμπλήρωσε 27 διαδοχικά ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη και απέχει μόλις τέσσερα από το να ισοφαρίσει το χειρότερο σερί όλων των εποχών στην Bundesliga.

Ένα ευχέλαιο... προ πολλού έπρεπε να είχε κάνει η Σάλκε! Οι Βασιλικοί Μπλε, δεν χάνουν μόνο ποδοσφαιριστές όπως συνέβη με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μαρκ Ουτ, αλλά δεν σταυρώνουν και νίκη με... τίποτα!

Κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, η οποία έπαιζε με δέκα από το 53' λόγω αποβολής του Φλόριαν Νίντερλεχνερ, η Σάλκε κατάφερε να ανατρέψει το αρχικό εις βάρος της 1-0 (32' αυτ. Σερντάρ) και να προηγηθεί με 2-1 (52' Ράμαν, 61' Μπουτζελάμπ).

Κρατούσε το προβάδισμα όταν το ματς μπήκε στις καθυστερήσεις, άγγιζε τη νίκη με τα ακροδάχτυλα, αλλά της την στέρησε ο Μάρκο Ρίχτερ στο τρίτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ουραγός της Bundesliga συμπλήρωσε 27 διαδοχικά ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη (17 ήττες – δέκα ισοπαλίες), έχει να πανηγυρίσει «τρίποντο» από τις 17... Ιανουαρίου (2-0 την Γκλάντμπαχ) και απέχει πλέον μόλις πέντε αγώνες από το να ξεπεράσει το χειρότερο σερί όλων των εποχών στο γερμανικό πρωτάθλημα, το οποίο έχει η Τασμάνια Βερολίνου με 31, από την σεζόν 1965-66.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα