Η Μπάγερν ετοιμάζει πρόταση 150 εκατ. ευρώ για τον Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας
Η Μπάγερν ετοιμάζει πρόταση 150 εκατ. ευρώ για τον Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα

bet365

Τα πολλά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα την αναγκάζουν να παραχωρήσει ορισμένους πρωτοκλασάτους παίκτες, όπως ο Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Οπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» η Μπάγερν έχει στρέψει την προσοχή της στον Φρένκι Ντε Γιονγκ και μάλιστα δεν αποκλείεται να καταθέσουν και πρόταση ύψους 150 εκατ. ευρώ για να πείσουν την Μπαρτσελόνα να τον παραχωρήσει.

Βέβαια, οι «μπλαουγκράνα» έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον Ντε Γιονγκ, με την ρήτρα να φτάνει τα 400 εκατ. ευρώ. Βέβαια, η Μπάρτσα γνωρίζει πως η Μπάγερν έχει πλησιάσει τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, ώστε να τον ενημερώσει πως είναι διαθέσιμη για συζήτηση όσον αφορά μελλοντική συμφωνία.

Γεγονός που σημαίνει ότι οι Βαυαροί δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα, αλλά να συζητήσουν τη ρήτρα με την Μπαρτσελόνα σε οικονομική βάση. Πάντως πολλά θα κριθούν από τις εκλογές των Καταλανών το προσεχές διάστημα και λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας που δεν είναι καλή, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι ο Ντε Γιονγκ να πουληθεί εφόσον υπάρχει μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα