Χέρτα - Ουνιόν: Το εγκληματικό τάκλιν του Άντριχ που θύμισε karate kid (vid)

Κώστας Τόπας
Χέρτα - Ουνιόν: Το εγκληματικό τάκλιν του Άντριχ που θύμισε karate kid (vid)

bet365

Στο ντέρμπι του Βερολίνου ανάμεσα σε Χέρτα και Ουνιόν, ο Ρόμπερτ Άντριχ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα καθώς σήκωσε το πόδι του για να κάνει προβολή, αλλά βρήκε τον λαιμό του Τρουσάρτ .

Η Χέρτα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι καθώς επικράτησε με 3-1 της Ουνιόν στο «Olympiastadion» και πήρε βαθμολογική ανάσα. Στο 20' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αβονίγι, ωστόσο τρία λεπτά έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Κι αυτό διότι ο 26χρονος Γερμανός μέσος, Ρόμπερτ Άντριχ, έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον, Λουκάς Τρουσάρτ, σηκώνοντας το πόδι του για να κάνει προβολή, με αποτέλεσμα να βρει τον αντίπαλό του στο λαιμό!

Ο Φέλιξ Μπριχ του έδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη την κόκκινη κάρτα και η αποβολή του όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα κόστισε στην Ουνιόν. Μεταξύ άλλων, ο Τρουσάρτ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει από τους πόνους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα