Στουτγκάρδη – Μπάγερν 1-3: Επιστροφή στις νίκες (vids)

Γιώργος Καραμάνος
Στουτγκάρδη – Μπάγερν 1-3: Επιστροφή στις νίκες (vids)

bet365

Η Μπάγερν παρέμεινε αήττητη για 14η διαδοχική επίσκεψή της στη Στουτγκάρδη και με ανατροπή (1-3) επέστρεψε στις επιτυχίες και στο +2 στην κορυφή της Bundesliga.

Την προηγούμενη αγωνιστική συνέβη το θαύμα και η Βέρντερ Βρέμης τη σταμάτησε για πρώτη φορά έπειτα από εννέα ματς. Το ίδιο θα ήθελε να κάνει και η Στουτγκάρδη, αλλά σε αυτήν την περίπτωση η Μπάγερν πέρασε από εκεί με 1-3 και διεύρυνε το αήττητό της στην εν λόγω έδρα στα 14 παιχνίδια (12 νίκες).

Οι γηπεδούχοι το πίστεψαν αρχικά, καθώς προηγήθηκαν με ωραίο τελείωμα του Κουλιμπαλί (20’). Στο ξεκίνημα ο Λεβαντόφσκι είχε δοκάρι (3’), αλλά μετά το 1-0 ο Φέρστερ έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους. Και αφού δεν το έβαλε εκείνος, απάντησε με ωραίο πλασέ ο Κομάν (38’), εξουδετερώνοντας τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο. Ο Λεβαντόφσκι με βολίδα (45’+1’) από ασίστ Κομάν και ο Ντάγκλας Κόστα με όμορφο curler (87’) κλείδωσαν την ανατροπή για τους Βαυαρούς, που συνεχίζουν μόνοι στην κορυφή.

Στουτγκάρδη (Πελεγκρίνο Ματαράτσο): Κόμπελ, Αντον, Μαυροπάνος (58’ Κάρατσορ), Κεμπφ, Σόσα, Φέρστερ (76’ Κάλαϊτζιτς), Μανγκαλά, Κουλιμπαλί, Γουαμανγκιτούκα, Κάστρο (57’ Κλίμοβιτς), Εντο

Μπάγερν (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ (69’ Νιανζού), Αλάμπα, Παβάρ, Ερναντές (58’ Ζίλε), Τολισό, Γκορέτσκα, Μίλερ, Γκνάμπρι (69’ Σανέ), Κομάν (69’ Ντάγκλας Κόστα), Λεβαντόφσκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα