Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Αλάμπα; (poll)

Gazzetta team
Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Αλάμπα; (poll)

bet365

Ο Αλάμπα πολύ δύσκολα θα μείνει στο Μόναχο και ήδη οι μεγάλοι της Ευρώπης κάνουν ουρά για να τον αποκτήσουν. Ποια είναι όμως η ομάδα που θα κάνει κίνηση - ματ;

Ο Αλάμπα εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της Μπάγερν, αλλά o χρόνος για την αποχώρηση μετράει αντίστροφα! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο 28χρονος ήταν στους σημαντικότερους παίκτες της περσινής σεζόν. Ηταν ο ποδοσφαιριστής στον οποίο στηρίχθηκε ο Χάνσι Φλικ για να ξαναχτίσει το παιχνίδι κατοχής των Βαυαρών. Ο Ρουμενίγκε έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει τον Αλάμπα ως τον «μαύρο Φραντς Μπέκενμπαουερ», θέλοντας περισσότερο να δείξει την εγκάρδια εκτίμηση για την προσωπικότητά του και το κομψό παιχνίδι του από τα μετόπισθεν.

Ωστόσο, η Μπάγερν έδειξε απρόθυμη να προχωρήσει πέρα από την προτεινόμενη αύξηση, για διάφορους λόγους που σχετίζονται μεταξύ τους. Ο μεγαλύτερος παράγοντας είναι τα χρήματα. Είναι πάντα τα χρήματα, αλλά ειδικά φέτος... Μετά τη νέα άρνηση του παίκτη, ο σύλλογος απέσυρε και την τελευταία προσφορά. «Στην τελευταία συνάντηση είπαμε ότι θέλαμε μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου να έχουμε πρόταση. Δεν ακούσαμε τίποτα και επικοινωνήσαμε με τον σύμβουλό του. Η απάντηση ήταν ότι η προσφορά ήταν ακόμα μη ικανοποιητική και θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Στη συνέχεια, αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε την προσφορά εντελώς από το τραπέζι. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον προσφορά» τόνιζε ο Χάινερ.

Ετσι, ο Αυστριακός μπακ κοιτάζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Που θα είναι αυτός; Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μαν. Γιουνάιτεντ, Παρί ή Λίβερπουλ; Σύμφωνα με τη Mirror ο Αλάμπα επιθυμεί άμεσα να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς και οι Reds είναι αυτοί που έχουν ήδη κάνει κρούση! Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο παίκτης θέλει Μπάρτσα ή «Βασίλισσα», αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι απίθανο να πληρώσουν τις απαιτήσεις της Μπάγερν που φτάνουν τα 30 εκατ. λίρες. Ετσι, η Λίβερπουλ δείχνει να είναι πιο δυνατά στο να πάρει από τους Βαυαρούς και τον Αλάμπα μετά τον Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο ηγέτης της άμυνας της, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ χάνει τη σεζόν, ενώ οι διαδοχικοί τραυματισμοί στην άμυνα κάνουν τον Κλοπ να... φωνάζει για ενίσχυση. Ωστόσο, δεν είναι μόνη στο «κόλπο», αφού και η Γιουνάιτεντ τον έχει ψηλά στη λίστα της, μιας και αναζητά αμυντικό για τον Γενάρη! Γιουβέντους και Παρί έχουν ασχοληθεί με τον παίκτη και δεν αποκλείεται να κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Loading...
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα