Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία 1-1: Ένας πρώην της στέρησε την πρώτη νίκη (vid)

Gazzetta team
Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία 1-1: Ένας πρώην της στέρησε την πρώτη νίκη (vid)

bet365

Ο άλλοτε παίκτης της Κολωνίας, Λεονάρντο Μπιτενκούρ, με πέναλτι λίγο πριν από το φινάλε, δεν επέτρεψε στην Κολωνία του Δημήτρη Λημνιού να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην φετινή Bundesliga.

Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς... Ο Λεονάρντο Μπιτενκούρ, με τριετή θητεία στην Κολωνία (2015-18), ήταν αυτός που, με πέναλτι στο 81', στέρησε από την ομάδα του Δημήτρη Λημνιού την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην φετινή Bundesliga, στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης (1-1).

Οι Τράγοι, χωρίς να είναι καλύτεροι, προηγήθηκαν με αυτογκόλ του αρχηγού της Βέρντερ, Νίκλας Μοϊσάντερ (67') και ένιωθαν ότι αγγίζουν την πρώτη φετινή τους νίκη. Ένα ανόητο πέναλτι του Σεμπάστιαν Μπορνάουβ (81'), όμως, επέτρεψε στον Μπιτενκούρ να πληγώσει την παλιά του ομάδα, νικώντας από την άσπρη βούλα τον Ρον – Ρόμπερτ Τσίλερ, ο οποίος στο 40ό λεπτό είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Τίμο Χορν.

Δραστήριος, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιρροή στο παιχνίδι των Τράγων ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος ξεκίνησε βασικός για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και στο 64' έδωσε την θέση του στον Έλβις Ρεχτσεμπάι.

Μετά το αποτέλεσμα του αγώνα που άνοιξε την έβδομη αγωνιστική, η Βέρντερ Βρέμης έπιασε στην έκτη θέση την Άουγκσμπουργκ, ενώ η Κολωνία παραμένει στην τελευταία τριάδα, με μόλις τρεις βαθμούς και καμία νίκη μέχρι τώρα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα