Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν 2-4: Ανατροπή και εδραίωση στη τετράδα (vid)

Gazzetta team
Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν 2-4: Ανατροπή και εδραίωση στη τετράδα (vid)

bet365

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά το ανέτρεψε με τον «καυτό» Λούκας Αλάριο (έξι γκολ στα τελευταία πέντε ματς) και εδραιώνει την θέση της στην πρώτη τετράδα της Bundesliga.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν θέλει να επιστρέψει στο Champions League την επόμενη σεζόν και, παρ' ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς, δείχνει ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο για να τα καταφέρει.

Με το εκτός έδρας 4-2 επί της Φράιμπουργκ, η ομάδα του Πέτερ Μπος συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές νίκες, παραμένει αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές και εδραιώνεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Bundesliga, πίσω από Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λειψία.

Η Φράιμπουργκ, η οποία αγνοεί τη νίκη μετά την πρεμιέρα και είναι μόλις 13η, προηγήθηκε μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Λούκας Χέλερ, αλλά από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ένας άλλος Λούκας.

Ο Αλάριο, με δύο γκολ (29', 42'), έφτασε τα έξι στα τελευταία πέντε ματς των Ασπιρινών, ανέτρεψε το σκορ και έδειξε τον δρόμο για τη νίκη, η οποία εδραιώθηκε με δύο τέρματα των Ναντιέν Αμίρι (64') και Τζόναταν Τα (76'). Ενδιάμεσα, ο Νιλς Πέτερσεν είχε μειώσει προσωρινά σε 2-3 για τους γηπεδούχους.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα