Γκλάντμπαχ – Λειψία 1-0: Ένας «δικός» της την έριξε από την κορυφή! (vid)

Gazzetta team
Γκλάντμπαχ – Λειψία 1-0: Ένας «δικός» της την έριξε από την κορυφή! (vid)

bet365

Ο Χάνες Βολφ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Λειψία στην Γκλάντμπαχ, πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Bundesliga εις βάρος της ομάδας στην οποία ανήκει, την οποία και έριξε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπου βρίσκονται πλέον Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η «μαύρη» εβδομάδα για την Λειψία ολοκληρώθηκε. Μετά την συντριβή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League, η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχασε και στην έδρα της Γκλάντμπαχ (1-0), με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της Bundesliga.

«Δήμιος» της, μάλιστα, ήταν ένα δικό της παιδί! Ο Χάνες Βολφ, ο οποίος παίζει στην Γκλάντμπαχ ως δανεικός από την Λειψία πέτυχε, με ωραίο δεξί σουτ μέσα από την περιοχή, το πρώτο γκολ στην καριέρα του στην Bundesliga, στο ντεμπούτο του μάλιστα ως βασικός με τα Πουλάρια (60').

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ήταν λίγο καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησαν να αντιδράσουν, πίεσαν μετά και τις πολλές αλλαγές του Νάγκελσμαν, αλλά δεν τα κατάφεραν και έπεσαν στην τρίτη θέση, βλέποντας προπορευόμενες και στο +2 τις Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Σόμερ – Λάιτνερ, Γκίντερ, Ελβέντι (46' λ. τρ. Βεντ), Μπενσεμπαϊνί – Χόφμαν, Νόιχαους (73' Κράμερ) – Χέρμαν (80' Λάσαρο), Εμπολό (73' Τιράμ), Βολφ – Πλεά (80' Στιντλ).

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκούλασι – Χένριχς, Όρμπαν, Ουπαμεκανό, Ανχελίνιο – Σάμπιτσερ, Καμπλ (66' Χαϊντάρα), Σάμαρτζιτς (69' Νκουνκού) – Ντάνι Όλμο (66' Φόρσμπεργκ) – Πόουλσεν (66' Χβανγκ), Σέρλοθ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα