Σάλκε: Έξαλλοι οι οπαδοί για το τρολάρισμα του κλαμπ στους παίκτες μέσω TikTok (vid)

Gazzetta team
Σάλκε: Έξαλλοι οι οπαδοί για το τρολάρισμα του κλαμπ στους παίκτες μέσω TikTok (vid)

bet365

Τουλάχιστον ατυχής ήταν η κίνηση της Σάλκε να «παίξει» με την απογοήτευση των παικτών της σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ, γενικεύοντας έτσι την κρίση εντός των τειχών της.

Δύσκολοι καιροί να είσαι οπαδός της Σάλκε. Και δεν φτάνει που η ομάδα μετράει 21 σερί ματς δίχως νίκη στη Bundesliga, δεν φτάνει που βρίσκεται στην τελευταία θέση κι αποτελεί φαβορί για υποβιβασμό, οι φίλοι της έχουν να υπομείνουν και τα σοβαρά «φάουλ» του οργανισμού στα social media.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των Βασιλικών Μπλε δημοσίευσαν στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok ένα βίντεο όπου απεικονίζονται οι παίκτες και ο coach Μπάουμ σε ασπρόμαυρο φόντο, κατσουφιασμένοι μετά την ήττα στο ντέρμπι Βεστφαλίας κόντρα στη Ντόρτμουντ (3-0) και με μια βρεφική φωνή να ρωτάει στο background: «Τι συμβάινει; Δεν είσα καλά; Σε πονάει; Μπορώ να σου τραγουδήσω, πάντα βοηθάει αυτό. "Λα-λα-λα" σταμάτα να κλαις»

Μπορεί η κίνηση αυτή να βρήκε απήχηση στο νεανικό κοινό της πλατφόρμας, όμως, η συντριπτική πλειονότητα των υπόλοιπων φίλων του κλαμπ ξέσπασε για το εν λόγω βίντεο, το οποίο ήρθε μάλλον στη χειρότερη δυνατή στιγμή για να μεγεθύνει την κρίση που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα