Φαβρ: «Η απόδοση του Σάντσο έχει επηρεαστεί από την... Γιουνάιτεντ»

Φαβρ: «Η απόδοση του Σάντσο έχει επηρεαστεί από την... Γιουνάιτεντ»

Κώστας Τόπας
Φαβρ: «Η απόδοση του Σάντσο έχει επηρεαστεί από την... Γιουνάιτεντ»

bet365

Ο Λούσιαν Φαβρ, ρωτήθηκε για τον κακή απόδοση του Τζέιντον Σάντσο στα τελευταία παιχνίδια, απαντώντας πως έως έναν μεγάλο βαθμό αυτή οφείλεται στις φήμες που υπήρξαν το καλοκαίρι για την μεταγραφή του στη Γιουνάιτεντ.

Η Ντόρμουντ αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (28/10, 22:00) την Ζενίτ για την 2η αγωνιστική του Champions League και ο τεχνικός των Βεστφαλών, Λουσιάν Φαβρ πήρε θέση για την περίοδο ντεφορμαρίσματος του Τζέιντον Σάντσο.

Οπως ο ίδιος τόνισε η απόδοση συνδέεται με τις φήμες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πιθανή αποχώρησή του από το ρόστερ της γερμανικής ομάδας.

«Κάθε παίκτης περνά στιγμές που είναι πιο αδύναμος. Υπήρξε αρκετή φημολογία για τον Τζέιντον το καλοκαίρι, αυτά έχουν ξεκάθαρη επίδραση πάνω σ’ έναν ποδοσφαιριστή. Όμως, κανένας δεν έχει κορυφαία απόδοση για μια ολόκληρη σεζόν, είναι αδύνατον. Και πρέπει όλοι να το αποδεχθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παρ' όλα αυτά η υπόθεση του Σάντσο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κλείσει καθώς δεν αποκλείεται το επόμενο καλοκαίρι οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» να προσπαθήσουν και πάλι, ώστε να τον κάνουν δικό τους.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα