Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ 3-1: Πήρε… μπρος και συνεχίζει αήττητη (vid)

Gazzetta team
Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ 3-1: Πήρε… μπρος και συνεχίζει αήττητη (vid)

bet365

Με πρωταγωνιστή τον Αλάριο (2 γκολ), η Λεβερκούζεν πέτυχε επί της Άουγκσμπουργκ όσα γκολ είχε σημειώσει στις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές (3-1) και συνεχίζει αήττητη στη φετινή Bundesliga.

Ο ευρω-θρίαμβος απέναντι στη Νις (6-2) ήταν το απόλυτο ξέσπασμα μετά από τέσσερις «στείρες» αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, όπου νικούσε ή έφερνε σερί ισοπαλίες αυστηρά με ένα γκολ. Πλέον, η Λεβερκούζεν δείχνει ότι ξεπερνά την ανομβρία της εκκίνησης κι απέναντι στην Άουγκσμπουργκ φρόντισε να το αποδείξει με τριάρα (3-1), συνεχίζοντας την ευνοϊκή παράδοση απέναντι στους Βαυαρούς που δεν έχουν πάρει ποτέ νίκη κόντρα στις Ασπιρίνες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πέτερ Μπος ο Λούκας Αλάριο, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη στο 16’ με εύστοχο πέναλτι και διπλασίασε τον λογαριασμό στο 74’ μετά από ασίστ του Αμίρι, σκοράροντας για τρίτο σερί ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης και δίνοντας εκ νέου προβάδισμα μετά την προσωρινή ισοφάριση του Καλιγκιούρι (51’). Στην τελευταία φάση του ματς, βρήκε δίχτυα και ο Ντιαμπί, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 που ήταν η δεύτερη σερί νίκη της Μπάγερ και το 5/5 που παραμένει αήττητη στη φετινή Bundesliga (9 βαθμοί).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα