Σάλκε: Κουβέντα με τους οπαδούς και... προειδοποίηση! (vid)

Σάλκε: Κουβέντα με τους οπαδούς και... προειδοποίηση! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σάλκε: Κουβέντα με τους οπαδούς και... προειδοποίηση! (vid)

bet365

Έπειτα από το 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου, οι οπαδοί τη Σάλκε απαίτησαν να μιλήσουν στους παίκτες της ομάδας κι αφού τους ζήτησαν να βελτιωθούν άμεσα, τους προειδοποίησαν ότι την επόμενη φορά που θα τα πουν από κοντά, δεν θα είναι τόσο ήρεμοι!

Οι «βασιλικοί μπλε» παρέμειναν για 20ο παιχνίδι μακριά από τη νίκη, πήραν τον πρώτο τους βαθμό για τη φετινή σεζόν με το 1-1 απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου και πλέον έχουν μπροστά τους το μεγάλο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Λίγο μετά το ματς με την ομάδα του Βερολίνου, αντιπροσωπεία οπαδών ζήτησε συνάντηση με τα μέλη της αποστολής κι αυτή έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο...

«Πρέπει να παίξετε πολύ καλύτερα στο ντέρμπι του Σαββάτου...Είναι το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς. Επιτρέπεται να χάσετε, αλλά να σας δούμε να προσπαθείτε και να ιδρώνετε. Έχει σημασία ο τρόπος. Θα τα ξαναπούμε από κοντά και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν θα είμαστε τόσο ήρεμοι. Καταλάβατε;» ήταν τα λόγια από τον εκπρόσωπο των οπαδών προς τους ποδοσφαιριστές όπως μετέφερε στο ρεπορτάζ του στο γερμανικό Sport1 ο Πάτρικ Μπέργκερ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα