Σάλκε - Ουνιόν Βερολίνου 1-1: Πρώτος βαθμός, αλλά... βαρύς καημός (vid)

Gazzetta team
Σάλκε - Ουνιόν Βερολίνου 1-1: Πρώτος βαθμός, αλλά... βαρύς καημός (vid)

bet365

Σίγουρα όχι η αντίδραση που ήλπιζε η Σάλκε, αλλά κάτι είναι κι ο πρώτος βαθμός στη φετινή Bundesliga, με τους Βασιλικούς Μπλε να μένουν στην ισοπαλία απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου (1-1).

Η νίκη στη Bundesliga αγνοείται σταθερά από τις 17 του περασμένου Ιανουαρίου και αυτός ο «καημός» της Σάλκε εξακολουθεί να τη βαραίνει και μετά την 4η αγωνιστική. Κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, οι Βασιλικοί Μπλε είδαν ξανά το ματς να στραβώνει, με τον Φρίντριχ να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 55' και να βάζει στον προβολέα το ίδιο έργο που βλέπουν εδώ και σχεδόν ένα έτος οι Βεστφαλοί. Ωστόσο, η αλλαγή του Μπάουμ, ο Γκονσάλο Πασιένσια, πέρασε στο ματς ακριβώς μετά το 0-1 και στο 69' έκανε το καθήκον του, ισοφαρίζοντας τους πρωτευουσιάνους.

Το γκολ της «λυτρωτικής» ανατροπής δεν ήρθε κι έτσι η Σάλκε περιορίστηκε στον πρώτο βαθμό της στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά ο «εξορκισμός» του αρνητικού σερί μπορεί να έρθει μόνο με το τρίποντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα