Σάλκε: Νέος προπονητής ο Μπάουμ (pic)

Gazzetta team
Σάλκε: Νέος προπονητής ο Μπάουμ (pic)

bet365

Ο άλλοτε προπονητής της Άουγκσμπουργκ και πρών της εθνικής Γερμανίας Κ-18, Μάνουελ Μπάουμ είναι ο διάδοχος του Ντέιβιντ Βάγκνερ στον πάγκο της Σάλκε.

Λίγες ημέρες μετά την αναμενόμενη αποπομπή του Ντέιβιντ Βάγκνερ, η Σάλκε βρήκε τον διάδοχό του στο πρόσωπο του Μάνουελ Μπάουμ.

Η διοίκηση των Βασιλικών Μπλε προχώρησε στην πρόσληψη του 41χρονου Γερμανού coach, ο οποιός στο παρελθόν βρέθηκε για τρεις σεζόν στο τιμόνι της Άουγκμσπουργκ (2016-2019) και μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής στις Κ-20 και Κ-18 των «Πάντσερ». Πλέον, θα κληθεί να βγάλει την ομάδα της Βεστφαλίας από το επικίνδυνο τέλμα και τουλάχιστον να την κρατήσει στη Bundesliga και τη νέα σεζόν.

Ανάμεσα στο τιμ των βοηθών του, θα βρίσκεται και ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος σέντερ μπακ, Νάλντο, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του κλαμπ από το 2016 ως το 2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα