Φλικ: «Δεν κατηγορώ τους παίκτες μου, κάποια στιγμή θα χάναμε...»

Φλικ: «Δεν κατηγορώ τους παίκτες μου, κάποια στιγμή θα χάναμε...»

Κώστας Τόπας
Φλικ: «Δεν κατηγορώ τους παίκτες μου, κάποια στιγμή θα χάναμε...»

bet365

Δεν θέλησε να ρίξει το φταίξιμο στους ποδοσφαιριστές του, ο προπονητής της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ, για την βαριά ήττα που υπέστη ομάδα από την Χόφεχναϊμ.

Μετά από 21 παιχνίδια, οι «Βαυαροί» είδαν να μπαίνει «στοπ» στο νικηφόρο σερί τους και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο, γνωρίζοντας την ήττα από την Χόφενχαϊμ με 4-1.

Από την πλευρά του ο Χάνσι Φλικ δεν θέλησε να δεχθεί ότι η ήττα οφείλεται αποκλειστικά στην κούραση των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας πως κάποια στιγμή αυτό το δυσάρεστο αποτέλεσμα θα ερχόταν.

«Ήταν ξεκάθαρο ότι θα χάναμε κάποια στιγμή. Θα ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Δεν μπορώ πραγματικά να κατηγορήσω την ομάδα για την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα της. Η νοοτροπία μετά τα 120 λεπτά την Πέμπτη ήταν η καλύτερη. Θα ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τη Ντόρτμουντ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα