Φράιμπουγκ – Βόλφσμπουργκ 1-1: Έχασε βαθμούς (ξανά) και βασικό τερματοφύλακα (vid)

Gazzetta team
Τέσσερις ημέρες πριν από την κόντρα με την ΑΕΚ στα play off του Europa League, η Βόλφσμπουγκ έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ και αγνοεί τη νίκη μετά από δύο αγωνιστικές στην Bundesliga – Δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ο βασικός τερματοφύλακας Κουν Καστέελς, ο οποίος είναι αμφίβολος για τον αγώνα του ΟΑΚΑ.

Τι παραπάνω έχουν από την ΑΕΚ η Μπάγερ Λεβερκούζεν και, κυρίως, η Φράιμπουργκ; Και όμως, κόντρα στις δύο, η Βόλφσμπουργκ, αντίπαλος της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα στα play off του Europa League (Πέμπτη 01/10, 21:45) απέτυχε να νικήσει, σε ένα μέτριο (έως κακό) ξεκίνημα στην Bundesliga.

Μετά το 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στις Ασπιρίνες, οι Λύκοι έμειναν και πάλι στα... ρηχά και αρκέστηκαν εκ νέου στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), σε έναν αγώνα μάλιστα που βρέθηκαν νωρίς να κυνηγούν στο σκορ (11' Πέτερσεν), προτού καταφέρει να ισοφαρίσει ο Κροάτης εξτρέμ Γιόζιπ Μπρέκαλο (42').

Κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Όλιβερ Γκλάσνερ, η οποία δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, κάθισε ο αναπληρωματικός Παβάο Πέρβαν και όχι ο βασικός Κουν Καστέελς, ο οποίος τελευταία στιγμή έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, οι οποίες καθιστούν αμφίβολη την συμμετοχή του για το ματς με την ΑΕΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, ο Πέρβαν με τις αποκρούσεις του γλίτωσε την Βόλφσμπουργκ από τα χειρότερα, με την Φράιμπουργκ να έχει, μεταξύ άλλων, και δοκάρι. Ως αλλαγή μπήκε στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα το αστέρι της ομάδας, Βουτ Βέγκχορστ, ο οποίος διαπραγματεύεται την μεταγραφή του.

Ο Γκλάσνερ χρησιμοποίησε τους: Πέρβαν – Κλάους, Γκιλαβογκί, Μπρουκς, Πάουλο Οτάβιο (77' Ρουσιλόν) - Γκέρχαρτ, Άρνολντ (58' Σλάγκερ) - Μπρέκαλο, Μάλι (58' Μεχμέντι), Ζοάο Βίκτορ (49' Στέφεν) - Γκίντσεκ (77' Βέγκχορστ).