Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν 0-0: «Άνοστη» πρεμιέρα για την πιθανή αντίπαλο της ΑΕΚ (vid)

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν 0-0: «Άνοστη» πρεμιέρα για την πιθανή αντίπαλο της ΑΕΚ (vid)

bet365

Η ενδεχόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ στα play-offs του Europa League, Βόλφσμπουργκ έμεινε στο μηδέν στη «δυνατή» πρεμιέρα της Bundesliga κόντρα στη Λεβερκούζεν (0-0), σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές για τους Λύκους.

Αθόρυβο ξεκίνημα, χωρίς ιδιαίτερες εντυπώσεις έκανε στη φετινή Bundesliga η Βόλφσμπουργκ, η οποία ήρθε ισόπαλη στο μηδέν κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η μία από τις δύο αντιπάλους που μπορεί να βρει η ΑΕΚ στα play-off του Europa League αν περάσει τη Σεντ-Γκάλεν (η άλλη είναι η Ντέσνα από την Ουκρανία), έπαιξε με δεδομένες τις απουσίες των Γκιλαβογκί, Μπαμπού, Πόνγκρατσιτς και Γουίλιαμ, είχε μόλις μία καλή στιγμή στο 90λεπτο με τον Μπρουκς, σε ένα ματς που αμφότεροι μαζί με τις Ασπιρίνες θα ξεχάσουν σύντομα.

Βασικός για το σύνολο του Όλιβερ Γκλάσνερ ξεκίνησε στο κέντρο της άμυνας το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα, ο 20χρονος Γάλλος στόπερ Μαξένς Λακρουά, που αγοράστηκε με 5 εκατ. ευρώ από τη Σοσό.

Βόλφσμπουργκ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Καστίλς, Στέφεν, Λακρουά, Μπρουκς, Ρουσιγιόν, Σλάγκερ, Άρνολντ, Σάντος, Μπρέκαλο, Μεχμέντι, Βέγκχορστ

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα