Ο Μέτσελντερ κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Gazzetta team
Ο Μέτσελντερ κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

bet365

Επίσημες κατηγορίες απαγγέλθηκαν στον άλλοτε αμυντικό των Σάλκε και Ρεάλ Μαδρίτης, Κρίστοφ Μέτσελντερ για κατοχή και διαμοιρασμό υλικού παιδικής πορνογραφίας, έναν χρόνο μετά τα πρώτα ευρύματα στον υπολογιστή του.

Έναν χρόνο και δύο μέρες μετά την καταγγελία της συζύγου του για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού, οι γερμανικές Αρχές απήγγειλαν επισήμως κατηγορίες στον Κρίστοφ Μέτσελντερ.

Ο 39χρονος άλλοτε στόπερ των Σάλκε, Ρεάλ Μαδρίτης και εθνικής Γερμανίας ήταν ύποπτος από τον περασμένο Σεπτέμβριο λόγω των σεξουαλικών φωτογραφιών που είχε αντιμετωπίσει η αστυνομία στο κινητό του τηλέφωνο και τον υπολογιστή του. Όπως αποκάλυψε το «Der Spiegel», ο Μέτσελντερ δεν έμεινε μόνο στην κατοχή του υλικού, αλλά φαίνεται πως το έστειλε και σε μία γυναίκα μέσω του κινητού του, με τις έρευνες των Αρχών του Ντίσελντορφ να του ασκούν ποινική δίωξη.

Το ίδιο δημοσίευμα αξίζει να σημειωθεί πως δεν κατονομάζει τον Μέτσελντερ για τις κατηγορίες και την έρευνα σε βάρος του, αλλά κάνει λόγο πως πρόκειται για πρώην διεθνή αμυντικό και είναι προφανές πως το σκάνδαλο που ξέσπασε πέρυσι συνδέθηκε αμέσως με το πρόσωπό του.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα