Ιμπίσεβιτς - Σάλκε: Χαρίζει τον μισθό του σε φιλανθρωπίες

Gazzetta team
Ιμπίσεβιτς - Σάλκε: Χαρίζει τον μισθό του σε φιλανθρωπίες

bet365

Σπουδαία κίνηση από τον Βεντάντ Ιμπίσεβιτς, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα χαρίσει τον μισθό ολόκληρης της σεζόν με τη Σάλκε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η είδηση της μεταγραφής του Βεντάντ Ιμπίσεβιτς στη Σάλκε άνοιξε το 5ο κεφάλαιο του Βόσνιου φορ στα γερμανικά γήπεδα και το πιο αξιοσημείωτο ανεξάρτητα από το πόσα γκολ και συμμετοχές θα μετρήσει στο τέλος της σεζόν.

Ο 36χρονος, πλέον, στράικερ είχε γίνει γνωστό πως υπέγραψε για χαμηλό ποσό, για να βοηθήσει τους Βασιλικούς Μπλε στη δύσκολη καμπή που διανύουν οικονομικά μετά την παραίτηση του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της, Κλέμενς Τόνις, τον περασμένο Ιούνιο. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του, πήρε την πρωτοβουλία και ήρθε σε συμφωνία με το κλαμπ ώστε ο βασικός μισθός του να διατεθεί εξ ολοκλήρου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

«Δεν είμαι εδώ για να κερδίσω χρήματα, αλλά για να παίζω στη Bundesliga. Συμφωνήσαμε ότι δεν θα παίρνω βασικό μισθό, μόνο αυτά που χρειάζομαι για να καλύπτω την ασφάλεια. Ο βασικός μου μισθός θα δωριστεί σε φιλανθρωπίες. Θα παίζω μόνο για τα μπόνους», ανέφερε συγκεκριμένα ο άλλοτε στράικερ των Χέρτα, Στουτγκάρδης, Χόφενχαϊμ και Άαχεν, ο οποίος όντας ο ίδιος πρόσφυγας σε παιδική ηλικία, απέδειξε πως δεν ξεχνά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα