Κουτίνιο - Μπάγερν Μονάχου: Τα highlights από τον δανεισμό του στους Βαυαρούς (vid)

Gazzetta team
Κουτίνιο - Μπάγερν Μονάχου: Τα highlights από τον δανεισμό του στους Βαυαρούς (vid)

bet365

Ξεχασμένος από τη Μπαρτσελόνα, ο Φιλίπε Κουτίνιο έγινε... δάνειο για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου και μετά από τρεις τίτλους και μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις επιστρέφει στο αβέβαιο μέλλον του με τα Μπλαουγκράνα.

Έλαβε ενεργά μέρος στην «ισοπέδωση» της ομάδας που ανήκει και τώρα επιστρέφει με την προοπτική να τη βοηθήσει στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της. Ο Φιλίπε Κουτίνιο γύρισε πίσω στη Μπαρτσελόνα, λίγες εβδομάδες αφού σκόραρε δύο από τα 8 γκολ της Μπάγερν Μονάχου στην εμφατική νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, κορυφώνοντας έτσι τον μονοετή δανεισμό του στους Βαυαρούς.

Δίχως να κερδίσει ποτέ την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δόθηκε δανεικός το καλοκαίρι του 2019, όπως όπως για να μην βαραίνει δια της απραξίας του τους Μπλαουγκράνα με το υπέρογκο συμβόλαιο του. Πλέον, βρίσκεται και πάλι στην Καταλονία, έχοντας γευτεί την κατάκτηση του τρεμπλ (Bundesliga, Κύπελλο, Champions League), έστω κι ως εναλλακτική λύση της επιθετικής μηχανής του Χάνσι Φλικ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του στη Βαυαρία:

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα