Ο Κουτίνιο μετά την απόχωρησή του από τη Λίβερπουλ κατέκτησε 6 τρόπαια! (pic)

Κώστας Τόπας
Ο Κουτίνιο μετά την απόχωρησή του από τη Λίβερπουλ κατέκτησε 6 τρόπαια! (pic)

bet365

Μπορεί να μην έχει βρει ακόμα την Ιθάκη του, όμως ο Φελίπε Κουτίνιο έχει καταφέρει να κατακτήσει 6 τρόπαια, με δύο ομάδες, μετά την αποχώρηση του από τη Λίβερπουλ

Πριν από δύο χρόνια, η Μπαρτσελόνα τον απέκτησε από την Λίβερπουλ, έναντι 145 εκατ. ευρώ. Μία μεταγραφή η οποία όπως αποδείχθηκε δεν έπιασε, καθώς αγωνιζόμενος σε 76 παιχνίδια, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μόνο 21 φορές, μοιράζοντας και 11 ασίστ.

Ωστόσο, με τους «μπλαουγκράνα» κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και το Copa Del Rey, παρά το γεγονός ότι στα περισσότερα παιχνίδια δεν έδωσε το παρών.

Επειτα, μιας και δεν υπολογιζόταν στην Μπαρτσελόνα, ο Βραζιλιάνος άσος, μετακόμισε στο Μόναχο, για λογαριασμό της Μπάγερν με τη μορφή δανεισμού. Με τους «Βαυαρούς» σε 38 αγώνες, σημείωσε 11 τέρματα και 9 ασίστ. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα, πανηγύρισε τρεις κατακτήσεις με τους Γερμανούς. Ενα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και το Champions League.

Συνολικά, σε 114 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, ο Φελίπε Κουτίνιο έβαλε στη συλλογή του, έξι τρόπαια!

Πλέον, ο δανεισμός του 28χρονου μεσοεπιθετικού στη Μπάγερν, ολοκληρώθηκε και ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στη Βαρκελώνη. Εκεί, όπου ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν, θέλει να του δώσει μια ευκαιρία, ενόψει της νέας σεζόν.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα