Θετικός στον κορονοϊό ο μικρός αδελφός του Μάριο Γκέτσε

Gazzetta team
Θετικός στον κορονοϊό ο μικρός αδελφός του Μάριο Γκέτσε

bet365

Σε καραντίνα ο αμυντικός μέσος της Άουγκσμπουργκ και αδελφός του Μάριο Γκέτσε, Φέλιξ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο κορονοϊός έχει αποδείξει ότι δεν κάνει διακρίσεις στην ηλικία, έστω και αν οι νεότεροι έχουν περισσότερες πιθανότητες να περάσουν πιο ανώδυνα την... γνωριμία με τον ιό Covid-19 όπως, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα συμβεί με τον Φέλιξ Γκέτσε.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος της Άουγκσμπουργκ, μικρός αδελφός του παγκοσμίου πρωταθλητή, μεσοεπιθετικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάριο, είναι ασυμπτωματικός και δεν είχε επαφές με τους συμπαίκτες του, μετά την επιστροφή από τις διακοπές, στις οποίες και προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Ο Φέλιξ Γκέτσε μπήκε σε καραντίνα, δεν θα συμμετάσχει στις πρώτες προπονήσεις των Βαυαρών ενόψει της νέας σεζόν της Bundesliga, στην οποία οι ομάδες φιλοδοξούν να έχουν στα γήπεδα τουλάχιστον δέκα χιλιάδες φιλάθλους.

Ο Γκέτσε, ο οποίος θα επιστρέψει στις προπονήσεις όταν βρεθεί αρνητικός σε δύο διαδοχικά τεστ, είναι ο δεύτερος παίκτης της Bundesliga που βρίσκεται θετικός από τον Μάιο, όταν ξεκίνησε εκ νέου η σεζόν μετά την πανδημία. Ο πρώτος ήταν ο Ελβετός Κέβιν Μπαμπού της Βόλφσμπουργκ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα