Bundesliga: Στο 50% της χωρητικότητας ο κόσμος στα γήπεδα, στο 12% οι όρθιοι!

Κώστας Ζάλιαρης
Bundesliga: Στο 50% της χωρητικότητας ο κόσμος στα γήπεδα, στο 12% οι όρθιοι!

bet365

Οι γερμανικές ομάδες αναμένεται να έχουν τη στήριξη του κόσμου τους από τη νέα αγωνιστική περίοδο αν όλα πάνε καλά και προετοιμάζονται για τα τμήματα των κερκίδων που θα καλυφθούν από τους οπαδούς προκειμένου να υπάρχουν αποστάσεις...

Το γερμανικό ποδόσφαιρο ήταν εκείνο που έκανε την αρχή και μπήκε πρώτο στο γήπεδο μετά την αναβολή που προκάλεσε η έξαρση της πανδημίας, δείχνοντας πως όλα μπορούν να κυλήσουν ομαλά αν υπάρχει προνοητικότητα, οργάνωση και αποφασιστικότητα για να μη σταματήσει η ζωή και οι δραστηριότητας από τον κορονοϊό.

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γερμανία σκέφτονται όλο και πιο έντονα την επιστροφή των οπαδών στις εξέδρες, όχι όμως με τα γήπεδα να γεμίζουν όπως παλιά. Όχι, τουλάχιστον, για αρχή...

Σύμφωνα με το πλάνο που φέρεται να υπάρχει στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, ενδέχεται να επιτραπεί το 50% της χωρητικότητας των γηπέδων της πρώτης κατηγορίας, ενώ, από τις θέσεις ορθίων θα καλύπτεται το 12%.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά τους αριθμούς όπως διαμορφώνονται:

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα