Μαυροπάνος: «Να ανταποδώσω στην Στουτγκάρδη την εμπιστοσύνη»

Μαυροπάνος: «Να ανταποδώσω στην Στουτγκάρδη την εμπιστοσύνη»

bet365

Ο Ντίνος Μαυροπάνος έκανε τις πρώτες δηλώσεις του, ως ποδοσφαιριστής της Στουτγκάρδης, ενώ και ο αθλητικός διευθυντής του νεοφώτιστου συλλόγου, Σβεν Μίσλιντατ δεν έκρυψε την χαρά του για τον δανεισμό του 22χρονου στόπερ.

Ο Μαυροπανος, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το Νο 5, αφού επέκτεινε το συμβόλαιο του με την Άρσεναλ παραχωρήθηκε στην γερμανική ομάδα με την μορφή δανεισμού για τη νέα σεζόν. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει από το καλοκαίρι του 2018 στην Άρσεναλ, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Νυρεμβέργη καταγράφοντας 12 εμφανίσεις.

«Το να συνεχίσω την καριέρα μου στην Στουτγκάρδη είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο στόχος μου είναι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους με καλές εμφανίσεις και να συμβάλλω σε μια πετυχημένη σεζόν με την Στουτγκάρδη», δήλωσε ο Έλληνας σέντερ μπακ.

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης και πρώην της Άρσεναλ, Σβεν Μίσλιντατ τόνισε:

«Εϊμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε για μια σεζόν τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο από την Άρσεναλ. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας από τη συνύπαρξη μας στην Άρσεναλ και παρακολουθούσα την εξέλιξη του για μεγάλο διάστημα. Ο Κωνσταντίνος είναι δυνατός στα τάκλιν, ταχύς, φιλόδοξος με ικανότητες που ταιριάζουν σε μας».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα