Μπάγερν για Κουασί: «Πήραμε τον επόμενο Φαν Ντάικ»

Μπάγερν για Κουασί: «Πήραμε τον επόμενο Φαν Ντάικ»

Κώστας Τόπας
Μπάγερν για Κουασί: «Πήραμε τον επόμενο Φαν Ντάικ»

bet365

Την αποθέωση γνώρισε ο νεαρός αμυντικός Ταγκί Κουασί, από τους ανθρώπους της Μπάγερν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως βρήκαν τον επόμενο Φαν Ντάικ.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, Τανγκί Κουασί, υπέγραψε το πρωί της Τετάρτης (01/07) με την Μπάγερν. Οι «Βαυαροί» προσπαθούσαν εδώ και αρκετό καιρό την μεταγραφή, καθώς θεωρούσαν την περίπτωση του όχι μόνο σημαντική αλλά και μια σπουδαία επένδυση για το μέλλον.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, από την πλευρά του τόνισε το πόσο ευχαριστημένος είναι γι' αυτή την ολοκλήρωση του deal, ενώ δε δίστασε να χαρακτηρίσει τον Κουασί «επόμενο Φαν Ντάικ».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Τανγκούι Κουασί. Ήδη ακούγονται πολλά για το ταλέντο του. Ότι μοιάζει πολύ στο στυλ παιχνιδιού του Φαν Ντάικ. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε στα χέρια μας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Η αγαπημένη του θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Όμως, έχει την ποιότητα να παίξει και όπου αλλού του ζητηθεί. Είμαστε σίγουροι πως έχει μία σπουδαία καριέρα μπροστά του και σίγουρα για εμάς είναι μία σπουδαία μεταγραφή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Γάλλος άσος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από εδώ και πέρα θα παίζω στην Μπάγερν. Είναι μία σπουδαία ομάδα. Μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα παίξω μαζί της σε πολλά ματς. Γι’ αυτό το λόγο και ήρθα εδώ. Σκοπός μου είναι να δουλέψω πολύ σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα