Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε στους παίκτες μείωση των μισθών έως το τέλος το 2020

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε στους παίκτες μείωση των μισθών έως το τέλος το 2020

Κώστας Τόπας
Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε στους παίκτες μείωση των μισθών έως το τέλος το 2020

bet365

Μέχρι το τέλος του 2020, η διοίκηση της Ντόρτμουντ, θα προχωρήσει σε μειώσεις μισθών των ποδοσφαιριστών εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, που δημιούργησε η πανδημία.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει όπως είναι φυσικό και το ποδόσφαιρο, οδηγώντας τους ευρωπαϊκούς συλλόγους σε μέτρα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που προκαλείται. Ανάμεσα τους και η Ντόρτμουντ, η οποία είχε ανακοινώσει πως θα προχωρήσει σε περικοπές μισθών.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, μετά το τέλος της σεζόν, επικοινώνησαν και πάλι με τους ποδοσφαιριστές για τους ενημερώσει σχετικά με αυτή την απόφαση. Σύμφωνα, με τα γερμανικά Μέσα ενημέρωσης θα εφαρμόσει μειώσεις μισθών περίπου 10%, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος του 2020.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ .Χανς-Γιοάκιν Βάτσκε, από την πλευρά του τόνισε πως η ομάδα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε τρομερές μεταγραφές το καλοκαίρι. «Δεν έχουμε σχέδια να κάνουμε πολλές υπογραφές. Κάθε προπονητής σε αυτόν τον πλανήτη έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ζούμε στην εποχή του κορονοϊού».

Εν τω μεταξύ, απομένει να δούμε τι συμβαίνει σε παίκτες όπως οι Τζέιντον Σάντσο και Έρλινγκ Χάαλαντ, για τους οποίους η Ντόρτμουντ θα λάβει αναμφίβολα προσφορές την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα