Γραμμόζης: «Ποτέ δεν είδα τους παίκτες ως αριθμούς, αλλά ως ανθρώπους και χαρακτήρες»

Γραμμόζης: «Ποτέ δεν είδα τους παίκτες ως αριθμούς, αλλά ως ανθρώπους και χαρακτήρες»

bet365

Η Ντάρμσταντ προετοιμάζεται για το τελευταίο ματς της σεζόν και ο Δημήτρης Γραμμόζης δεν έκρυψε την συγκίνηση του κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς.

Η Ντάρμσταντ πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού στον Β΄ Γύρο της 2. Bundesliga φτάνοντας στο σημείο να αναρριχηθεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος ακούστηκε για τον πάγκο του Αμβούργου αφού θα αποχωρήσει από την Ντάρμασταντ, μίλησε για το αποχαιρετιστήριο ματς στην τεχνική ηγεσία της Ντάρμσταντ.

«Η τελευταία αγωνιστική είναι ξεχωριστή. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και θέλουμε να κλείσουμε ιδανικά την σεζόν.

Η ομάδα έχει εξελιχθεί, πάντα θέλαμε να κάνει ένα βήμα μπροστά και καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε απίστευτο δεύτερο γύρο.

Ασφαλώς υπάρχει μελαγχολία που αποχωρώ από την ομάδα. Ποτέ δεν είδα τους παίκτες ως αριθμούς, αλλά ως ανθρώπους και χαρακτήρες. Είναι ωραίο που όταν θα κοιτάζουμε στο παρελθόν θα ξέρουμε πως περάσαμε ωραία», τόνισε αρχικά ο άλλοτε παίκτης του Εργοτέλη και της Κέρκυρας προσθέτοντας:

«Έκανα πολλούς φίλους στη Ντάρμσταντ. Ήρθαμε να δουλέψουμε εδώ με ένα χαμόγελο. Τα συναισθήματα είναι θετικά. 'Ηταν ένα προνόμιο για μένα να καθοδηγώ αυτή την ομάδα τους τελευταίους 16 μήνες».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα