ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σάλκε: Διαδήλωση διαμαρτυρίας των οπαδών για τα χάλια της ομάδας

Σάλκε: Διαδήλωση διαμαρτυρίας των οπαδών για τα χάλια της ομάδας

Διαμαρτύρονται οι οπαδοί της Σάλκε

Κάλεσμα για διαδήλωση γύρω από το γήπεδο, παρά τις απαγορεύσεις λόγω κορονοϊού, στο περιθώριο του τελευταίου αγώνα της σεζόν των Βασιλικών Μπλε.

Η Σάλκε σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ πίσω από το άλλο και, αν το γερμανικό πρωτάθλημα είχε... καμιά δεκαριά αγωνιστικές ακόμα, θα κινδύνευε σοβαρά ακόμα και με υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία.

Οι Βασιλικοί Μπλε έχουν συμπληρώσει 15 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη (εννέα ήττες – έξι ισοπαλίες), επίδοση που συνιστά την χειρότερη στην ιστορία του συλλόγου (μέχρι φέτος, ήταν δώδεκα) και θα τερματίσει πιθανότατα κάτω από την πρώτη δεκάδα.

Οι φίλαθλοι, συνηθισμένοι εσχάτως σε καλές πορείες και συμμετοχές στο Champions League, θέλουν να δείξουν την δυσαρέσκειά τους και θα το κάνουν με διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το «Veltins Arena», το απόγευμα του Σαββάτου (27/6, 16:30), την ώρα που η ομάδα θα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φράιμπουργκ.

Οι Αρχές του Γκελζενκίρχεν, βεβαίως, έχουν κινητοποιηθεί για να αποτραπεί οποιαδήποτε μαζική μάζωξη, αφού η πανδημία του κορονοϊού εμφανίζει συνεχώς νέα κρούσματα στην χώρα. Οι φίλοι της Σάλκε, όμως, δεν θέλουν να δείξουν την δυσαρέσκειά τους μόνο για την κάκιστη αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, αλλά και την πολύ προβληματική πλέον οικονομία του συλλόγου.