Παίκτης της Ντιναμό Δρέσδης ξεσπάει σε δάκρυα on-camera για τα μαζεμένα παιχνίδια (vid)

Gazzetta team
Παίκτης της Ντιναμό Δρέσδης ξεσπάει σε δάκρυα on-camera για τα μαζεμένα παιχνίδια (vid)

bet365

Ο Κρις Λέβε άφησε ελεύθερα τα συναισθήματά του μετά τη νέα ήττα της Ντιναμό Δρέσδης και με δάκρυα στα μάτια επιτέθηκε κατά της DFL για τα μαζεμένα παιχνίδια μετά την επανέναρξη.

Η επανέναρξη ήταν εξαρχής δύσκολη συνθήκη για κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, αφού χρειάστηκε να επιστρέψει στη δράση μετά από δύο ή και τρεις μήνες και με ελάχιστη προετοιμασία στη διάθεσή της. Ωστόσο, για την Ντιναμό Δρέσδης ήταν ακόμη χειρότερη, καθώς υπήρξαν κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα κι έτσι βάσει πρωτόκολλου το δυναμικό της τέθηκε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες, χάνοντας τα πρώτα ματς του restart. Από τα τέλη Μαΐου, ο σύλλογος καλείται να δίνει παιχνίδια ανά τρεις μέρες για να αναπληρώσει το κενό και ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τον Κρις Λέβε.

Ο άλλοτε αμυντικός της Ντόρτμουντ και της Χάντερσφιλντ, μετά την τρίτη σερί ήττα από τη Χόλσταϊν Κίελ (2-0), ξέσπασε στην κάμερα του Sky Sports για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και με δάκρυα στα μάτια άφησε αιχμές και προς την πλευρά της Λίγκας.

«Από την επανέναρξη και μετά μας έχουν συμβεί όλα τα απίθανα, αλλάζουμε πέντε παίκτες σε κάθε παιχνίδι, δεν μπορούμε να παίξουμε με την ομάδα που θα παίζαμε κανονικά. Τώρα δείξτε μου μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας που μπορεί να αλλάζει πέντε παίκτες ανά τρεις μέρες και είναι ικανή να πετύχει τους στόχους της. Αυτό, όμως, που δεν αναρωτιέται κανείς είναι: Θα είχε συμβεί το ίδιο αν ήταν η Μπάγερν ή η Ντόρτμουντ ή μόνο σε μας;», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

Πιστεύετε ειλικρινά πως υπάρχει ένας από αυτούς στην DFL, ο Κρίστιαν Σάιφερτ ή οποιοσδήποτε, που σκέφτεται για λίγο τι συμβαίνει στο μυαλό μας; Δεν έχει σημασία για αυτούς. Κάθονται στις αναπαυτικές τους καρέκλες των 5 χιλ. στο γραφείο και εμείς είμαστε τα κορόιδα που πρέπει να τα αντέξουν όλα. Στο τέλος εμείς είμαστε αυτοί που πληρώνουν τη γ@@@@@@η τιμή για όλα τα σκ@@@».

Σημειώνεται ότι η Ντιναμό παραμένει ουραγός και απέχει πέντε βαθμούς από τη θέση των μπαράζ, με αποτέλεσμα να χρειάζεται δύο νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της σεζόν για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα