Η Αρμίνια Μπίλεφελντ επέστρεψε στη Bundesliga μετά από 11 χρόνια! (pic)

Gazzetta team
Η Αρμίνια Μπίλεφελντ επέστρεψε στη Bundesliga μετά από 11 χρόνια! (pic)

bet365

Πανηγυρικό κλίμα επικρατεί στις τάξεις της Αρμίνια Μπίλεφελντ, η οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην Τσβάιτε Λίγκα και επιστρέφει στην Bundesliga μετά τη σεζόν 2008-09.

Πρώτη στον πίνακα πριν ξεσπάσει η πανδημία, σταθερά πρωτοπόρος και μετά τη δίμηνη αποχή. Η Αρμίνια Μπίλεφελντ έδειξε ανώτερη σε όλο τη διάρκεια της κούρσας απέναντι σε Αμβούργο και Στουτγκάρδη και χωρίς ήττα από τον περασμένο Δεκέμβριο κλείδωσε επάξια την κορυφή και μαζί την άνοδο για την Bundesliga της επόμενης σεζόν.

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε και με το δικό της παιχνίδι να ακολουθεί την Πέμπτη (18/6), η ισοπαλία του Αμβούργου με την αδύναμη Όσναμπρικ σηματοδότησε αυτόματα την πρωτιά για την Αρμίνια, η οποία επανέρχεται στα «σαλόνια» μετά τη σεζόν 2008-09 και προβιβάζεται για όγδοη φορά στην ιστορία της Λίγκας, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ.

Πλέον, μένει να κριθεί ποια ή ποιες ομάδες θα την ακολουθήσουν, με τη μία θέση να κρίνεται σε μπαράζ παραμονής με την 16η ομάδα της Bundesliga.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα