Φαβρ: «Πολύ πιθανό οι Σάντσο και Χακίμι να φύγουν το καλοκαίρι»

Φαβρ: «Πολύ πιθανό οι Σάντσο και Χακίμι να φύγουν το καλοκαίρι»

Κώστας Τόπας
Φαβρ: «Πολύ πιθανό οι Σάντσο και Χακίμι να φύγουν το καλοκαίρι»

bet365

Στην Ντόρτμουντ, γνωρίζουν πολύ καλά, πως δύσκολα θα καταφέρουν να πείσουν τους Τζέιντον Σάντσο και Ασράφ Χακίμι, να παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Σάντσο και Χακίμι, διανύουν εξαιρετική σεζόν και όπως είναι λογικό έχουν ελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Η διοίκηση της Ντόρτμουντ, φαίνεται πως έχει... δεχθεί κατά κάποιον τρόπο, ότι τη νέα χρονιά δεν θα έχει στο ρόστερ της, τα δύο μεγάλα αυτά αστέρα.

Τόσο ο Σάντσο όσο και ο Χακίμι, είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να μετακινηθούν σε κάποιον άλλο σύλλογο, μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Ο Αγγλος μεσοεπιθετικός έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων της Premier league, ενώ ο Μαροκινός μπακ, μετά τις Τσέλσι, Τότεναμ και Σίτι, ενδιαφέρει και την Μπάγερν.

Ο Λουσιέν Φαβρ, από την πλευρά του, γνωστοποίησε πως η ομάδα θα πρέπει να σχεδιάσει την επόμενη χρονιά χωρίς αυτούς τους δύο στο δυναμικό της.

«Ελπίζουμε να μείνουν αλλά είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να μην βρίσκονται μαζί μας και να αποχωρήσουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «Βεστφαλών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα