Και η Μπάγερν στο «κόλπο» για Χακίμι (pic)

Κώστας Τόπας
Και η Μπάγερν στο «κόλπο» για Χακίμι (pic)

bet365

Ο Ασράφ Χακίμι, φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων για την απόκτηση του, με την Μπάγερν να είναι η πιο «ζεστή» αυτή τη στιγμή για να τον κάνει δικό της.

Εντονο είναι το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα για τον 21χρονο αμυντικό, Ασράφ Χακίμι, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Ρεάλ στην Ντόρτμουντ. Μετά τις Τσέλσι, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι, η Μπάγερν φαίνεται πως «μπαίνει» γερά στο παιχνίδι για να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Οπως αναφέρει η «AS», οι «Βαυαροί» του προσφέρουν παχυλό μισθό, προκειμένου να τον πείσουν να πει το «ναι» και αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπάγερν. Ο Μαροκινός αποτελεί, μία από τις προτεραιότητες της ομάδας του Φλικ, η οποία είναι πρόθυμη να κάνει μια ισχυρή οικονομική δαπάνη.

Μάλιστα, το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας, πως η Μπάγερν του προσφέρει συμβόλαιο με 7 εκατομμύρια απολαβές! Ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ, όπου ανήκει, ωστόσο η πρόταση των «Βαυαρών», τον έβαλε σε δεύτερες σκέψεις, αναφορικά με το μέλλον του.

Ο 21χρονος μπακ, έως τώρα έχει καταγράψει 71 συμμετοχές με τους «Βεστφαλούς», πετυχαίνοντας 12 γκολ και 17 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Χακίμι – Γκερέιρο: Το νέο δίδυμο των φουλ – μπακ που κάνει θαύματα

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα