Μάιντς – Άουγκσμπουργκ: Ο τερματοφύλακας αγκάλιασε τον διαιτητή του επεισοδιακού Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός! (vid)

Gazzetta team
Μάιντς – Άουγκσμπουργκ: Ο τερματοφύλακας αγκάλιασε τον διαιτητή του επεισοδιακού Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός! (vid)

bet365

Ποιο social distancing; Ο τερματοφύλακας της Άουγκσμπουργκ, Αντρέας Λούτε, δεν κρατήθηκε και από την χαρά του για τη νίκη επί της Μάιντς αγκάλιασε τον διαιτητή Μάρκο Φριτς μετά το τέλος του αγώνα.

Η πιο ξεχωριστή αγκαλιά στην (ποδοσφαιρική) εποχή του κορονοϊού είναι γεγονός. Ο τερματοφύλακας της Άουγκσμπουργκ, Αντρέας Λούτε, άφησε στην άκρη το social distancing και τους κανόνες υγιεινής.

Όταν, λοιπόν, ο διαιτητής Μάρκο Φριτς του ζήτησε την μπάλα, έχοντας σφυρίξει την λήξη του αγώνα στον οποίο η Άουγκσμπουργκ πέτυχε πολύτιμη νίκη στην έδρα της Μάιντς, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων δεν κρατήθηκε και, από την χαρά του, αγκάλιασε τον ρέφερι.

Ο συγκεκριμένος, βεβαίως, αιφνιδιάστηκε ευχάριστα, αν και στην καριέρα του έχει βιώσει πολλές ιδιαίτερες καταστάσεις, αφού μεταξύ άλλων έχει σφυρίξει και ένα επεισοδιακό Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός τον Μάρτιο του 2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα