Φορτούνα - Ντόρτμουντ: «Τρελός» Χάαλαντ με... buzzer-beater κι ένα γκολ ανά 72'! (vid)

Gazzetta team
Φορτούνα - Ντόρτμουντ: «Τρελός» Χάαλαντ με... buzzer-beater κι ένα γκολ ανά 72'! (vid)

bet365

Ο θαυματουργός Έρλινγκ Χάαλαντ επέστρεψε από τον τραυματισμό του με νικητήριο γκολ για τη Ντόρτμουντ στις καθυστερήσεις απέναντι στη Φορτούνα και πλέον σκοράρει στη Bundesliga ανά 72,5 αγωνιστικά λεπτά!

Τραυματίας για τρεις και πλέον εβδομάδες. Μπαίνει αλλαγή στο ματς στο 61'. Μία τελική και ένα γκολ ο τελικός του απολογισμός, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, συν το τρίποντο που κρατάει ζωντανή μαθηματικά την Ντόρτμουντ στη «μάχη» του τίτλου.

Το «φαινόμενο» Έρλινκ Χάαλαντ επέδρασε ξανά στο σύνολο του Λισιέν Φαβρ και κατά την αγαπημένη του συνήθεια, δεν του πήρε πάνω από 35' λεπτά για να το πετύχει.

Ο απίθανος 19χρονος Νορβηγός σκόραρε το 11 του τέρμα σε 12 εμφανίσεις στη γερμανική Bundesliga, έφτασε τα 41 γκολ σε όλη τη σεζόν και ο ρυθμός που σκοράρει παραμένει σε τρομερό επίπεδο: ένα γκολ ανά μόλις 72,5 λεπτά αγώνα, επίδοση τον φέρνει μακράν του δεύτερου ως τον πιο συνεπή στο σκοράρισμα φορ της σεζόν με βάση τον χρόνο συμμετοχής του, στο τέταρτο φετινό ματς πρωταθλήματος που εισέρχεται ως αλλαγή.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα