Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ 2-2: Ο Βέγκχορστ την κρατά φαβορί για εξάδα (vid)

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ 2-2: Ο Βέγκχορστ την κρατά φαβορί για εξάδα (vid)

bet365

Για ένα ακόμη ματς ο Βουτ Βέγκχορστ ήταν «καυτός», σκόραρε και τα δύο γκολ της Βόλφσμπουργκ και παρά τον βαθμό απέναντι στη Φράιμπουργκ (2-2), οι Λύκοι διατηρούν το πάνω χέρι για την 6η θέση.

Ήταν το ντέρμπι της εξάδας και η ευκαιρία να μείνει ένας υποψήφιος λιγότερος στο κυνήγι της. Ωστόσο, Βόλφσμπουργκ και Φράιμπουργκ δούλεψαν για το ακριβώς αντίθετο, μένοντας στο 2-2 και αφήνοντας ζωνταντή την υπόθεση για το δεύτερο εισιτήριο του Europa League της επόμενης περιόδου.

Παρά τον βαθμό, όμως, οι Λύκοι που είχαν διαφορά τριών βαθμών πριν την αναμέτρηση, εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο και μάλιστα έφτασαν κοντά και στο τρίποντο. Η εκκίνηση ήταν ιδανική, με τον απόλυτο πρωταγωνιστή των τελευταίων εβδομάδων, Βουτ Βέγκχορστ να «χτυπά» δύο φορές (14' και 27'), να κάνει το 2-0 και να φτάνει τα 14 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στην 4η θέση των σκόρερ. Αντίθετα, η Φράιμπουργκ δεν το έβαλε κάτω και με την έναρξη του β΄ μέρους είχε ήδη ισοροοπήσει. Χόλερ στο 43' και Σάλαϊ στο 46' έφεραν το ματς στα ίσα, με την πλάστιγγα να παραμένει στο ίδιο σημείο μέχρι το τέλος του 90λεπτου.

Στους 46 βαθμούς πλέον η Βόλφσμπουργκ, στους 42 η Φράιμπυργκ με την Χόφενχαϊμ να παρεμβάλλεται και όλα θα κριθούν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα