Πάντερμπορν – Βέρντερ 1-5: Την... υποβίβασε και ελπίζει στη σωτηρία (vids)

Gazzetta team
Πάντερμπορν – Βέρντερ 1-5: Την... υποβίβασε και ελπίζει στη σωτηρία (vids)

bet365

Η Βέρντερ Βρέμης πέρασε με πεντάρα από την έδρα της υποβιβασμένης (ουσιαστικά) Πάντερμπορν και έπιασε την Φορτούνα Ντίσελντορφ στην 16η θέση.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, όπως κάνουν οι περισσότερες ομάδες, οι παίκτες της Πάντερμπορν και της Βέρντερ Βρέμης γονάτισαν για να τιμήσουν την μνήμη του δολοφονηθέντα Τζορτζ Φλόιντ.

Στην διάρκεια του αγώνα, οι Πράσινοι έκαναν την ομάδα του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη να... γονατίσει αγωνιστικά (5-1) και να αποδεχθεί πλέον ότι, την επόμενη περίοδο, θα επιστρέψει στην δεύτερη κατηγορία.

Η Βέρντερ, η οποία σημείωσε πέντε γκολ σε επίσημο παιχνίδι για πρώτη φορά από τον Αύγουστο, όταν είχε πετύχει έξι εις βάρος της ερασιτεχνικής Άτλας στο Κύπελλο (στο πρωτάθλημα, την πρωταπριλιά του... 2017, σε ένα 5-2 επί της Φράιμπουργκ!), έπιασε στην 16η θέση την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με την οποία θα παλέψει για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και την δεύτερη ευκαιρία του μπαράζ με την τρίτη της δεύτερης κατηγορίας.

Κυρίαρχοι οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν δυνατά από την αρχή και έδειξαν ότι, φυσιολογικά, πιστεύουν περισσότερο στην παραμονή απ' ότι οι αντίπαλοι τους. Στο 19', ο Μίλοτ Ράσιτσα είδε τον Λέοπολντ Τσίνγκερλε να του αποκρούει πέναλτι αλλά, στην επόμενη φάση, ο Ντάβι Κλάασεν άνοιξε το σκορ με εξαιρετική κεφαλιά, μετά από σέντρα του Θίοντορ Γκεμπρέ Σελασιέ.

Το γκολ έλυσε τα πόδια των παικτών του Φλόριαν Κόφελντ, οι οποίοι πριν από την ανάπαυλα σημείωσαν ακόμα δύο τέρματα, το πρώτο με διπλή προσπάθεια του Γιούγια Οσάκο (34') και το δεύτερο με ωραίο σουτ του Κλάασεν (39').

Το δεύτερο μέρος... περίσσευε, αφού το ματς είχε κριθεί, με την Βέρντερ να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ με τον Μαξιμίλιαν Έγκεσταϊν (60') και τον Νίκλας Φίλκρουγκ (90'+2'), με την απογοητευμένη Πάντερμπορν (στο -8 από την θέση των πλέι άουτ, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος), να σημειώνει απλά αυτό της «τιμής» με τον Αμπντελαχμίντ Σαμπίρι (67').

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα