Κομάν: «Δεν ανησυχώ για την άφιξη του Σανέ στην Μπάγερν»

Κομάν: «Δεν ανησυχώ για την άφιξη του Σανέ στην Μπάγερν»

Κώστας Τόπας
Κομάν: «Δεν ανησυχώ για την άφιξη του Σανέ στην Μπάγερν»

bet365

Η μεταγραφή του Λιρόι Σανέ για τη Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία, παρά το γεγονός πως ακόμα η Μπάγερν δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα.

Ο Λιρόι Σανέ, εκτός απροόπτου θα φοράει τη φανέλα της Μπάγερν από την επόμενη σεζόν, καθώς εδώ και καιρό οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα. Ο μεσοεπιθετικός των «Βαυαρών», Κινγκσλέι Κομάν μίλησε για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Σανέ στην ομάδα, τονίζοντας πως δεν ανησυχεί για τον ανταγωνισμό.

«Όταν είχα έρθει στην Μπάγερν, υπήρχαν ο Ριμπερί, ο Ρόμπεν κι ο Ντόουγκλας Κόστα. Είδατε πως δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Είναι καλύτερα για μια ομάδα εάν υπάρχουν ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου. Εάν έρθει ο Σανέ, δεν υπάρχει καμία ανησυχία από μέρους μου. Εκτός κι αν ο σύλλογος μου πει πως δεν με χρειάζεται. Αλλά δεν νιώθω κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του. «Θέλω να τελειώσω τη σεζόν. Τότε θα δούμε αν η κατάστασή μου έχει αλλάξει στο κλαμπ. Θα κάνω τις σωστές αποφάσεις εκείνη τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Κομάν .

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα