Σάλκε: Τέλος η σεζόν για τον Μπούργκσταλερ

Σάλκε: Τέλος η σεζόν για τον Μπούργκσταλερ

Gazzetta team
Σάλκε: Τέλος η σεζόν για τον Μπούργκσταλερ

bet365

Νοκ άουτ μέχρι το φινάλε της φετινής περιόδου τέθηκε ο Γκουίντο Μπούργκσταλερ, ο οποίος υπέστη ρήξη έξω χιαστού στο γόνατο.

Όπου φτωχός και η μοίρα του... Με το 1-1 στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν, η Σάλκε ισοφάρισε το χειρότερο σερί της ιστορίας της στην Bundesliga, αφού έφτασε τα δώδεκα (!) διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (εφτά ήττες – πέντε ισοπαλίες).

Συν τοις άλλοις, οι Βασιλικοί Μπλε έχασαν για το υπόλοιπο της σεζόν τον Γκουίντο Μπουργκστάλερ. Ο 29χρονος Αυστριακός επιθετικός (24 συμμετοχές, με δύο γκολ και δύο ασίστ φέτος) τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου (6/6) και, όπως έγινε γνωστό, υπέστη ρήξη έξω χιαστού στο γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ μέχρι το φινάλε.

Δεν είναι, μάλιστα, ο μοναδικός τραυματίας, αφού το... απουσιολόγιο της Σάλκε περιλαμβάνει και τα ονόματα των Αμίν Χαρίτ, Σουάτ Σερντάρ, Ομάρ Μασκαρέιγ, Ζαν Κλερ Τοντιμπό και Ματίγια Νάστασιτς!

Ο Μπενζαμέν Σταμπουλί επέστρεψε στις προπονήσεις ύστερα από επτάμηνη απουσία, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος να βοηθήσει την Σάλκε, η οποία είναι απίθανο να μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της, αλλά δύσκολα θα προλάβει και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα