Κίμιχ: «Περίεργο το άδειο γήπεδο, ακόμα και στο πούλμαν καθόμαστε μόνοι»

Κίμιχ: «Περίεργο το άδειο γήπεδο, ακόμα και στο πούλμαν καθόμαστε μόνοι»

Κώστας Ζάλιαρης
Κίμιχ: «Περίεργο το άδειο γήπεδο, ακόμα και στο πούλμαν καθόμαστε μόνοι»

bet365

Ο Τζόσουα Κίμιχ φανέρωσε τις σκέψεις που κάνει όλο αυτό το διάστημα της επανέναρξης της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας στη Γερμανία μετά την πανδημία. «Φοράμε μάσκες και στο ξενοδοχείο, καθόμαστε παντού μόνοι, όμως η χώρα έγινε πρότυπο για το ποδόσφαιρο» είπε.

Ο Γερμανός μέσος των Βαυαρών που με δικό του, εκπληκτικό γκολ απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε κρίνει το μεγάλο ντέρμπι στη Βεστφαλία και είχε δώσει αέρα εφτά βαθμών στην κορυφή στην ομάδα του, σχολίασε για όσα γίνονται στην Bundesliga:

«Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι όταν φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Είναι ήδη πολύ περίεργο που παίρνουμε νίκες εντός έδρας αλλά δεν έχουμε τον κόσμο μαζί μας να το γιορτάσουμε. Δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή...

Όταν έχεις κόσμο στην εξέδρα έχεις αδρεναλίνη και ένταση την οποία σου μεταφέρουν οι 80.000 οπαδοί. Φωνάζουν σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε κόρνερ... Τώρα πρέπει να βρίσκεις κίνητο και για εσένα αλλά και για να δίνεις ώθηση στους συμπαίκτες σου.

Ακόμα και στο ξενοδοχείο που βρισκόμαστε, φοράμε μάσκες... Στο πούλμαν που πηγαίνουμε προς το γήπεδο, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, όλοι κάθονται μόνοι τους, είναι πολύ περίεργο. Στ' αποδυτήρια έχουμε μεγάλες αποστάσεις. Είναι ασφαλές όμως. Κάνουμε τεστ κάθε τρεις με τέσσερις ημέρες. Η χώρα μας έγινε πρότυπο για τις υπόλοιπες όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Και είναι θετικό για όλους που επέστρεψε το άθλημα...».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα