Καμία τιμωρία στον Σάντσο για το μήνυμα κατά του ρατσισμού!

Gazzetta team
Καμία τιμωρία στον Σάντσο για το μήνυμα κατά του ρατσισμού!

bet365

H Γερμανική Ομοσπονδία δεν θα τιμωρήσει τον Σάντσο για το αντιρατσιστικό του μήνυμα, μιας και στέκεται στο πλευρό των παικτών, όπως και η FIFA.

Ο Τζέιντον Σάντσο έβγαλε τη φανέλα του στο ματς με την Πάντερμπορν και το μπλουζάκι είχε το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού, ζητώντας “δικαιοσύνη” για τον αδικοχαμένο από την αστυνομική βία, Τζορτ Φλόιντ. Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έχοντας ενημερωθεί για την πιθανότητα να επιβληθεί ποινή στους ποδοσφαιριστές των γερμανικών ομάδων που θέλησαν να τοποθετηθούν για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στις ΗΠΑ, προσπάθησε να διευθετήσει το ζήτημα και να σταθεί στο πλευρό των παικτών.

Ετσι, όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ δεν θα αντιμετωπίσει καμία τιμωρία για την αντιρατσιστική του ενέργεια. Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σκοπεύει να διατηρήσει αυτή τη στάση σε περίπτωση νέων ενεργειών κατά του ρατσισμού στα επόμενα ματς. Η απάντηση της DFB αντικατοπτρίζει εκείνη του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος είπε ότι οι παίκτες αξίζουν «χειροκροτήματα και όχι τιμωρία» για τις αντιρατσιστικές τους κινήσεις.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα