Μπάγερν: Τα προπονητικά ρεκόρ του Φλικ και τα… όνειρα

Μπάγερν: Τα προπονητικά ρεκόρ του Φλικ και τα… όνειρα

Gazzetta team
Μπάγερν: Τα προπονητικά ρεκόρ του Φλικ και τα… όνειρα

bet365

Ο Χάνσι Φλικ ξεπέρασε ακόμα και τον Πεπ Γκουαρδιόλα, πραγματοποιεί το κορυφαίο ξεκίνημα προπονητή της Μπάγερν και άπαντες σκέφτονται ακόμα και το Champions League.

Όταν του δόθηκε η εντολή να αναλάβει ως πρώτος στη θέση του Νίκο Κόβατς, άπαντες απόρησαν με την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας από τον Χάνσι Φλικ. Ωστόσο, ο Γερμανός κόουτς με 22 νίκες στα πρώτα 25 παιχνίδια στο τιμόνι της Μπάγερν, έχει κάνει δικό του το κορυφαίο ξεκίνημα προπονητή την ιστορία του club, ξεπερνώντας την επίδοση του Πεπ Γκουαρδιόλα με τις 21 επιτυχίες στην αντίστοιχη δική του αρχή.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το ρεκόρ που έχει καταρρίψει η Μπάγερν του Φλικ. Τα 89 γκολ σε 29 αγωνιστικές είναι η κορυφαία επίδοση της ever, όπως και τα 61 γκολ σε 19 με εκείνο στον πάγκο (σ.σ.: στα πρώτα 10 ματς ήταν ο Κόβατς). Στόχος των Βαυαρών είναι πλέον τα 102 τέρματα στο τέλος της χρονιάς, ώστε να ξεπεράσουν την επίδοση του 1971-’72, που ήταν και η μοναδική φορά που γερμανική ομάδα ξεπέρασε τα 100.

Ασχετα όμως με τους αριθμούς, η Μπάγερν και μετά την καραντίνα, εξακολουθεί να παίζει πολύ ωραία μπάλα και εκτός από τη… σαλατιέρα της Μπουντεσλίγκα, δικαίως έχει αρχίσει να σκέφτεται τα πιο μεγάλα, κοιτάζοντας την κούπα με τα μεγάλα αυτιά του Champions League.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα