Μπάγερν: Εγραψε ιστορία με τα 86 γκολ σε 29 φετινά ματς στη Bundesliga (vid)

Μπάγερν: Εγραψε ιστορία με τα 86 γκολ σε 29 φετινά ματς στη Bundesliga (vid)

Κώστας Τόπας
Μπάγερν: Εγραψε ιστορία με τα 86 γκολ σε 29 φετινά ματς στη Bundesliga (vid)

bet365

Η Μπάγερν σε 29 αγωνιστικές έχει καταφέρει να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα 86 φορές, με αποτέλεσμα να γίνεται η πρώτη ομάδα που καταφέρνει αυτό το μεγάλο ρεκόρ, στην ιστορία της Bundesliga.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Μπάγερν οδεύει με τρομερή αυτοπεποίθηση για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, μετά και τη νέα νίκη επί της Φορτούνα, με 5-0. Με την επίτευξη των συγκεκριμένων τερμάτων οι «Βαυαροί» έσπασαν κάθε ρεκόρ στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Συνολικά τη φετινή σεζόν, έφτασαν τα 86 τέρματα μετά από 29 αναμετρήσεις στη Bundesliga. Αυτό είναι το καλύτερο ρεκόρ που έχει σημειωθεί στα 57 χρόνια ύπαρξης της γερμανικής διοργάνωσης. Υπό την καθοδήγηση του Χανς Φλικ, η ομάδα της Μπάγερν, βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 61 φορές, σε 19 ματς! Επίσης, ένα ακόμα αξιοσημείωτο ρεκόρ για τους «Βαυαρούς» οι οποίο βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά στην κατάκτηση της «σαλατιέρας».

Φυσικά, μεγάλος πρωταγωνιστής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος, από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος μετράει 43 γκολ. Ο Πολωνός όχι μόνο είναι ο πρώτος σκόρερ σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα αυτή τη στιγμή αλλά είναι και «δήμιος» κάθε αντιπάλου της Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga.

Οπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα βρεθεί κάποια ομάδα η οποία θα μπορέσει να σταματήσει την Μπάγερν από το να στεφθεί φετινή πρωταθλήτρια.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα