Μπάγερν: Ο Γκορέτσκα μετά την καραντίνα έγινε ο νέος Hulk (pics)

Μπάγερν: Ο Γκορέτσκα μετά την καραντίνα έγινε ο νέος Hulk (pics)

Κώστας Τόπας
Μπάγερν: Ο Γκορέτσκα μετά την καραντίνα έγινε ο νέος Hulk (pics)

bet365

Το διάστημα της καραντίνας φαίνεται πως λειτούργησε υπέρ για τον Λέον Γκορέτσκα, ο οποίος αφοσιώθηκε στη γυμναστική και κατάφερε να γίνει... άλλος άνθρωπος!

Η Μπάγερν συνεχίζει απτόητη από εκεί που έμεινε πριν τη διακοπή και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τις τρεις νίκες που έκανε σε ισάριθμα παιχνίδια μετά την επανέναρξη της Bundesliga. Αυτό οφείλεται και στην σκληρή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών όλο αυτό το διάστημα, ώστε να εμφανιστούν έτοιμοι στις υποχρεώσεις τους, μετά την διακοπή της αγωνιστικής δράσης.

Ο Λέον Γκορέτσκα, είναι ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες σε αυτά τα τρία τελευταία ματς για τους «Βαυαρούς», έχοντας καθοριστικό ρόλο. Εχει ένα γκολ και μία ασίστ και έχει αγωνιστεί στο βασικό σχήμα και στα τρία.

Ωστόσο, δεν είναι οι παραστάσεις του που έχουν προσελκύσει τη μεγαλύτερη προσοχή όλων, αλλά η τρομερή μεταμόρφωση του σώματος του. Από τότε που υπέγραψε με την Μπάγερν το 2018, ο Γκορέτσα πλέον είναι... αγνώριστος!

Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα, ο 25χρονος μέσος αφιέρωσε περισσότερες ώρες στο γυμναστήριο προκειμένου να φτάσει σε αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο εντυπωσίασε τους πάντες.

Ο Γκορέτσκα την προηγούμενη σεζόν:

Ο Γκορέτσκα τον Φεβρουάριο:

Ο Γκορέτσκα μετά την επανέναρξη:

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα