Winmasters: Φουντώνει η μάχη της τετράδας στην Bundesliga!

Gazzetta team
Winmasters: Φουντώνει η μάχη της τετράδας στην Bundesliga!

bet365

Η 29η αγωνιστική στην Bundelsiga περιλαμβάνει αμφίρροπα ζευγάρια με έντονο ενδιαφέρον.

Η winmasters.gr διαθέτει συναρπαστικές αγορές* σε ανταγωνιστικές αποδόσεις για όλα τα παιχνίδια του γερμανικού πρωταθλήματος, αλλά και εκπληκτική προσφορά* για ποδοσφαιρόφιλους!

Η Bundesliga ξανά στη σέντρα με εκπληκτική προσφορά*! +21 *Ισχύουν Ο & Π

Η μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ντόρτμουντ μετά την ήττα στο Klassiker από την Μπάγερν Μονάχου, πρακτικά έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου. Πλέον, όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία θα παλέψει για ένα εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βεστφαλοί με 57 βαθμούς και χωρίς τον τραυματία Χάαλαντ, δοκιμάζονται την Κυριακή στην έδρα της ουραγού Πάντερμπορν. Θα καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες;

Η Γκλάντμπαχ ήταν ακόμα μία ομάδα, που μεσοβδόμαδα «πέταξε» βαθμούς με το 0-0 στη Βρέμη απέναντι στη Βέρντερ. Έμεινε για δεύτερη σερί αναμέτρηση χωρίς τρίποντο, με 53 πόντους δίνει τη δική της μάχη για την είσοδο στην τετράδα. Υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για νέες απώλειες.

Τη Δευτέρα, ολοκληρώνεται η 29η αγωνιστική με ακόμα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Λειψία φιλοξενείται από την Κολωνία, προερχόμενη από ισοπαλία 2-2 με τη Χέρτα. Οι «ταύροι» δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μετράνε μόλις μία νίκη σε πέντε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, υπάρχει η πιθανότητα σε περίπτωση, που δεν κερδίσει να βρεθεί για πρώτη φορά εκτός τετράδας.

Η winmasters.gr προσφέρει εκτός από πλήθος στοιχημάτων* για τις αναμετρήσεις, όπως το σύνολο γκολ μιας ομάδας, νίκη και O/U 2.5 & 3.5, νίκη μιας ομάδας χωρίς να δεχθεί γκολ, νίκη ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, καθώς και εξίσου πλούσια έξυπνα ειδικά στοιχήματα* για όλα τα παιχνίδια όπως:

  • Πρώτος/Τελευταίος Σκόρερ

  • O/U Σουτ στο τέρμα

  • Ο/U Φάουλ

  • O/U Oφσαϊντ

  • Συνολικά κόρνερ ομάδας

  • Αυτογκόλ

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα