Στουτγκάρδη – Αμβούργο 3-2: Επική ανατροπή για... Bundesliga! (vid)

Gazzetta team
Στουτγκάρδη – Αμβούργο 3-2: Επική ανατροπή για... Bundesliga! (vid)

bet365

Μεγάλο comeback για την Στουτγκάρδη (3-2), η οποία έριξε το Αμβούργο από την δεύτερη θέση στην βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας.

Ματσάρα μεταξύ δεύτερου (Αμβούργου) και τρίτης (Στουτγκάρδη) στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, όπου η πρωτοπόρος Αρμίνια Μπίλεφελντ έχει αγκαλιάσει την άνοδο στην Bundesliga.

Χαμός, αντίθετα, θα γίνει για την δεύτερη θέση, στην οποία ανέβηκε πλέον η Στουτγκάρδη με δραματική ανατροπή κόντρα στο Αμβούργο, το οποίο προηγήθηκε 0-2 (16' Πογιανπάλο, 45'+2' πέν. Χαντ), αλλά είδε τους Σουηβούς να φτάνουν σε σπουδαίο comeback και νίκη με 3-2 (47' Έντο, 60' πέν. Γκονσάλες, 90'+2' Κάστρο)!

Έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η Αρμίνια Μπίλεφελντ οδηγεί την κούρσα με 53 βαθμούς (με ματς λιγότερο), ακολουθεί η Στουτγκάρδη με 48 και το Αμβούργο με 46. Η τρίτη θέση δίνει εισιτήριο για τα πλέι άουτ και στο κόλπο της διεκδίκησης της βρίσκονται τόσο η τέταρτη Χάιντενχαϊμ (45 β.), όσο και η πέμπτη Ντάρμσταντ του Δημήτρη Γραμμόζη (42).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα