Άουγκσμπουργκ - Πάντερμπορν 0-0: Της έκοψε τη φόρα η ουραγός (vid)

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ - Πάντερμπορν 0-0: Της έκοψε τη φόρα η ουραγός (vid)

bet365

Η «προίκα» της τριάρας κόντρα στη Σάλκε δεν έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ για το σερί νικών και παρά τις μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά, χάρισε τον βαθμό στην ουραγό Πάντερμπορν (0-0).

Αν η παρατεταμένα ντεφορμαρισμένη Σάλκε αποτελούσε δικαιολογία, η Άουγκσμπουργκ είχε την ευκαιρία κόντρα στην 18η Πάντερμπορν να πάρει απόλυτα το credit μιας νέας νίκης για ένα σερί που θα της εξασφάλιζε μισή παραμονή. Εν τέλει, η ομάδα του Χάικο Χέρλιχ επέστρεψε στα σκαμπανεβάσματα και υπέστη γκέλα κόντρα στην ουραγό του Σεμπαστιάν Βασιλειάδη, που γλίτωσε βέβαια την ήττα στο φινάλε όταν ο Μπάζι αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή. Έτσι, οι γηπεδούχοι ίσα που ανέβηκαν στους 31 βαθμούς, μόλις στο +4 από την 16η Φορτούνα, την ίδια ώρα που η Πάντερμπορν πήρε δεύτερο σερί βαθμό αλλά δύσκολα μπορεί να ελπίζει στη σωτηρία.

Άουγκσμπουργκ (Χάικο Χέρλιχ): Λούτ, Φράμπεργκερ, Γιεντβάι (75’ Κόρδοβα), Ουντοκχάι, Μαξ (82’ Λιχστάινερ), Κεντίρα, Μπάιερ (67’ Γκρουέζο), Ρίχτερ (67’ Σαρένρεν-Μπαζί), Λόβεν (75’ Γκουβελέβ), Βάργκας, Νίντερλεχνερ

Πάντερμπορν (Στέφαν Μπάουμπγκαρτ): Τσίνγκερλε, Κόλινς, Σόνλαου, Χούνεμαϊερ, Γιανς (87’ Ζολίνσκι), Χόλτμαν (62’ Πρέγκερ), Γκιάσουλα (79’ Σαμπίρι), Βασιλειάδης (87’ Ρίτερ), Αντβί-Ατζέι, Σρμπένι, Μάμπα (62’ Μίτσελ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα