Άουγκσμπουργκ - Πάντερμπορν 0-0: Της έκοψε τη φόρα η ουραγός (vid)

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ - Πάντερμπορν 0-0: Της έκοψε τη φόρα η ουραγός (vid)

bet365

Η «προίκα» της τριάρας κόντρα στη Σάλκε δεν έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ για το σερί νικών και παρά τις μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά, χάρισε τον βαθμό στην ουραγό Πάντερμπορν (0-0).

Αν η παρατεταμένα ντεφορμαρισμένη Σάλκε αποτελούσε δικαιολογία, η Άουγκσμπουργκ είχε την ευκαιρία κόντρα στην 18η Πάντερμπορν να πάρει απόλυτα το credit μιας νέας νίκης για ένα σερί που θα της εξασφάλιζε μισή παραμονή. Εν τέλει, η ομάδα του Χάικο Χέρλιχ επέστρεψε στα σκαμπανεβάσματα και υπέστη γκέλα κόντρα στην ουραγό του Σεμπαστιάν Βασιλειάδη, που γλίτωσε βέβαια την ήττα στο φινάλε όταν ο Μπάζι αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή. Έτσι, οι γηπεδούχοι ίσα που ανέβηκαν στους 31 βαθμούς, μόλις στο +4 από την 16η Φορτούνα, την ίδια ώρα που η Πάντερμπορν πήρε δεύτερο σερί βαθμό αλλά δύσκολα μπορεί να ελπίζει στη σωτηρία.

Άουγκσμπουργκ (Χάικο Χέρλιχ): Λούτ, Φράμπεργκερ, Γιεντβάι (75’ Κόρδοβα), Ουντοκχάι, Μαξ (82’ Λιχστάινερ), Κεντίρα, Μπάιερ (67’ Γκρουέζο), Ρίχτερ (67’ Σαρένρεν-Μπαζί), Λόβεν (75’ Γκουβελέβ), Βάργκας, Νίντερλεχνερ

Πάντερμπορν (Στέφαν Μπάουμπγκαρτ): Τσίνγκερλε, Κόλινς, Σόνλαου, Χούνεμαϊερ, Γιανς (87’ Ζολίνσκι), Χόλτμαν (62’ Πρέγκερ), Γκιάσουλα (79’ Σαμπίρι), Βασιλειάδης (87’ Ρίτερ), Αντβί-Ατζέι, Σρμπένι, Μάμπα (62’ Μίτσελ)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα